top of page

 NEVER WASTE 

 A GOOD WOMAN. 

Coaching voor de bouw & Vastgoedsector.

Female only.

 

Ben jij ook op zoek naar reflectie en persoonlijke ontwikkeling in je werk? Haal het beste uit jezelf en start vandaag. Never waste a good woman! 

 

Er is veel vrouwelijk talent in onze sector, maar het groeit niet vanzelf. Wil je meer uit jezelf halen maar weet je niet hoe? Vraag je je af hoe je jezelf kunt blijven in deze sector? Dan is mijn coaching wellicht iets voor jou. Door jezelf beter te leren kennen en te sturen op  jouw eigen ambities, kun je groeien. In het begin bij de start van je carrière of juist later voor een cruciale loopbaanswitch. Mijn motto: Never waste a good woman! 

_D4B8558_©luckylois.jpg
_D4B8592_©luckylois.jpg
_D4B8660_©luckylois.jpg

Coachingsaanbod

COACHINGSAANBOD

Ervaringen

Ben je benieuwd naar ervaringen van andere vrouwen in jouw sector?
Kijk dan hier voor 4 testimonials.
Iris
Ayca
Martine
Charlotte

De coach

Na 20 jaar in de bouw- & vastgoedsector van werkvloer tot boardroom werkzaam te zijn geweest, wijd ik sinds een jaar elke vrijdag aan coaching van vrouwen uit mijn sector. Mensen die net zoals ik altijd het beste uit zichzelf willen halen. Dit doe ik naast mijn ‘gewone’ werk als stadsontwikkelaar, adviseur en commissaris. Ik ben zelf in het bezit van een coachingsopleiding en heb ruime ervaring in personal coaching. 

Resoneert deze video bij jou? Dan coach ik je graag.

women only.png
DE COACH
bottom of page