NEVER WASTE 

 A GOOD WOMAN. 

Coaching voor de bouw & Vastgoedsector.

Female only.

 

Ben jij ook op zoek naar reflectie en persoonlijke ontwikkeling in je werk? Haal het beste uit jezelf en start vandaag. Never waste a good woman! 

 

Er is veel vrouwelijk talent in onze sector, maar het groeit niet vanzelf. Wil je meer uit jezelf halen maar weet je niet hoe? Vraag je je af hoe je jezelf kunt blijven in deze sector? Dan is mijn coaching wellicht iets voor jou. Door jezelf beter te leren kennen en te sturen op  jouw eigen ambities, kun je groeien. In het begin bij de start van je carrière of juist later voor een cruciale loopbaanswitch. Mijn motto: Never waste a good woman! 

Coachingsaanbod

 
 •  COFFEE 

   COACHING 

  Zit je met een urgente vraag, een dringend dilemma of wil je graag reflecteren over die ene carrièrestap? Dan kun je online direct een gesprek met me inplannen op vrijdagen via de online kalender. Uiteraard een lichte vorm van coaching, maar je bent wel snel op weg.

  Je betaalt 150 euro ex BTW voor 55 minuten en we gaan direct aan de slag. Via de online boeking vul je ook jouw zoekvraag in en gaan we in gesprek.  

 •  GROUP 

   COACHING 

  In 5 werksessies van 1,5 uur gaan we online met 4 deelnemers samen aan de slag. Hier gaat elke keer een opdracht aan vooraf. Het werken in kleine groepen geeft veel energie en blijkt ook heel effectief. Je leert in de coaching veel voor jezelf op een rij te zetten en al luisterend leer je ook veel via de verhalen van anderen. Je wordt gemotiveerd om stappen te maken omdat andere vrouwen wekelijks meedoen. Het is als het ware een snelkookpan voor persoonlijke ontwikkeling. Kosten online groupscoaching: 595 euro ex BTW. 

 •  PERSONAL 

   COACHING 

  Personal coaching is individueel en op maat. We spreken3 tot 6 sessies af van 2 uur, waarin we online of wandelend in gesprek gaan over de doelen die je wilt bereiken. Ik leer je bewuster luisteren naar jezelf en geef je handvaten voor je persoonlijke ontwikkeling. Alles om te zorgen dat je verder groeit in waar je goed in wilt zijn. Ik ken jouw bouw- & vastgoed wereld goed, dus heb voeling met de context van je werk.

  Kosten personal coaching: 1.095 euro ex BTW voor 3 sessies, 1.950 euro ex BTW voor 6 sessies. 

Ervaringen

Ben je benieuwd naar ervaringen van andere vrouwen in jouw sector?
Kijk dan hier voor 4 testimonials.

De coach

Na 20 jaar in de bouw- & vastgoedsector van werkvloer tot boardroom werkzaam te zijn geweest, wijd ik sinds een paar maanden elke vrijdag aan coaching van vrouwen uit mijn sector. Mensen die net zoals ik altijd het beste uit zichzelf willen halen. Dit doe ik naast mijn ‘gewone’ werk als stadsontwikkelaar, adviseur en commissaris. Ik ben zelf in het bezit van een coachingsopleiding en heb ruime ervaring in personal coaching. 

 
Fabuleux Destin
Spaces Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam (bezoekadres)
Marlon Huysmans
marlon@fabuleuxdestin.nl
 • Instagram - Black Circle
 • LinkedIn - Black Circle
Fabuleux_logo_255px_gold.png